SILTUMENERĢIJAS PATĒRIŅA IETAUPĪBA MŪSU OBJEKTOS SAMAZINĀJĀS PAR 15-30%

Māju īpašnieki Aleksejs Kaškarovs un Grigorijs Sanders, kā arī citi nekustamo īpašumu līdzīpašnieki šovasar rīkoja ārkārtas sanāksmi par energoefektivitāti. Sanāksmes centrālā tēma bija aizsāktais jautājums par strauju cenu un tarifu pieaugumu. Īpaši tas bija nepieciešams objektiem Avotu iela 76, Maskavas iela 39 un Ezera iela 18.


Papildus citiem siltināšanas veidiem bēniņu siltināšanas jautājums tika atrisināts ar PAROC beramās akmens vates palīdzību. Šāda veida siltināšanai nav nepieciešama ilgstoša saskaņošana un projektēšana, piemēram, fasādes siltināšana. Savukārt 2 uzņēmumu grupas KA Invest Group objektiem daļēji tika siltināta arī fasāde. Siltinātas arī daudzas iejas arkas sienas.


Līdz ar to apkures sezonai piegājām ar maksimālu gatavību energoefektivitātes ziņā. Par to liecina pirmie šī sezona saņemtie rēķini, neskatoties uz straujo tarifu pieaugumu pagājušajā sezonā, siltumenerģijas patēriņš salīdzinājumā ar pagājušo gadu samazinājies par 15-30%. Absolūtos skaitļos cenas, protams, ir augstas, taču jāatzīmē, ka valsts kompensācijas, īpaši tur, kur uzstādīti gāzes katli, pirmo reizi kopš straujā gāzes cenu kāpuma sākuma ir novedušas pie anomālas parādības: mājas ar gāzes apkuri izrādījās ekonomiskākas nekā mājas, kas pievienotas pie Rīgas siltuma.


Izraēlas pilsonis Aleksejs Kaškarovs, kurš ir arī KA INVEST GROUP vadītājs, sacīja, ka Grigorijs Sanders un citi līdzīpašnieki ir ļoti gandarīti par rezultātu un ietaupījumiem, kas izplatījušies uz visiem pārvaldīšanā esošajiem 400+ dzīvokļiem un komerctelpām.


Par īres jautājumiem sazinieties ar Jekaterinu +371 29152093