Gada rezultāti no KA Invest:
Paldies 2021. gadam par pieredzi un cilvēkiem
2021. gads nebija viegls visiem gan biznesam, gan privātpersonām. Rudenī spēkā esošais lokdauns, kā jau tika prognozēts, nedaudz samazināja pieprasījumu pēc īres dzīvokļiem Rīgā. Tomēr kritums nebija tik nopietns kā 2020. gadā. Lielā mērā pateicoties KA Invest Group komandai, kas pareizi un laicīgi novērtēja daudzām ģimenēm sarežģīto situāciju un izstrādāja īpašus nomas piedāvājumus. Pateicoties pareizai taktikai, 2021. gada oktobrī un novembrī nebija neviena neplānota pārtraukuma nomas līgumos, noslogotības ziņā praktiski sasniedzām pirms kovida līmeni.

KA Invest Group komanda atradās 2021. gada notikumu epicentrā. No vienas puses, mēs un KA Invest Group cilvēki atrisināja biznesa problēmas, pielāgojoties straujiem un dažkārt negaidītiem notikumu pavērsieniem. No otras puses, mēs visi skaidri redzējām, kas notiek ar cilvēkiem, kā notikumi ap pretkovida apkarošanas pasākumiem ietekmēja privātpersonas, potenciālus īrniekus un piedāvājām cilvēkiem pieņemamākus īres nosacījumus.

2021. gadam jāsaka Paldies/ (ir tā vērts, lai pateiktu: Paldies). Paldies tiem cilvēkiem, kuri ir izvēlējušies mūsu dzīvokļus Rīgā Maskavas ielā 39, Ezera ielā 18, Avotu ielā 76, Bruņinieku iela 115, Viļānu ielā 7 un Hāpsalas ielā 12, kā arī tiem profesionāļiem, kuri kopā ar mums strādāja, lai KA Invest Group Rīgas mājas saglabātu apdzīvota mājokļa siltumu un mājīgumu.

Uz 2021. gadu skatāmies ar pateicību par pieredzi, paveiktajiem projektiem, kā arī par labiem rezultātiem, kurus izdevās sasniegt.

Aleksejs Kaškarovs, KA Invest grupas vadītājs un namīpašnieks, ka arī
Grigorijs Sanders, līdzīpašnieks un uzņēmējs